Kundeservice:

23966622

Telefontider: Man-Fre 09.00-11.00

info@innebandy24.no

 

Søkeresultat

Produkter:

Kategorier:

Varemerker:

Søkningen ga ikke noe resultat: ""

Ingen resultat ble funnet i produkter, varemerker eller kategorier.

OM OSS

Innebandy24.no tilbyr deg som spiller innebandy et stort utvalg av utstyr fra verdens ledende varemerker til konkurransedyktige priser. Vi strever alltid etter å holde et høyt servicenivå og tilbyr raske leveranser.

Vi som jobber på Innebandy24 har tilsammen mange års erfaring som aktive utøvere, samt erfaring med salg av produkter til Innebandy. En del av oss er aktive som mosjonister, og andre har konkurransebakgrunn. Uansett ambisjonsnivå er den store fellesnevneren vår lidenskap for sporten.

Innebandy24.no er en del av det svenske selskapet Innebandy24 AB og har drevet salg av Innebandyprodukter siden 2010. Alle pakker som sendes til våre norske kunder har vårt norske selskap som avsender (Racketspecialisten Norge
Org.nr: 898 361 462). Dermed er varene fortollet og papirer for MVA er ordnet, noe som sparer deg som kunde for tid og penger. Dermed er våre angitte priser inklusive norsk merverdiavgift. Alt for at du som kunde skal få en enkel og smidig løsning uten å måtte tenke på merverdiavgift og tollavgifter! Den summen som er oppgitt i nettbutikken vår er dermed den du betaler.

 

 

 

Kundeservice

Telefon: +46 851 51 01 24
Epost: info@innebandy24.noOM OSS

FORDELER MED OSS

Raske leveranser
Prisgaranti
60 dagers åpent kjøpMER OM VÅRE FORDELER