GJØR SOM RASMUS ENSTRÖM!

UNIHOC PLAYER+ RE7 Top Light

 

Nå har du sjansen til å spille med samme type innebandykølle som landslagsstjernen og Falun-spilleren Rasmus Enström.


Denne innebandykølla fra Unihoc er innebandykølla som han spiller med i SSL og på landslaget.
Innebandykølla er en lettvektsmodell med fin balanse og skaftet har en flex på 27. På innebandykølla sitter Unihocs beste grep Top Grip og lengst nede har man motert Player+ som er Rasmus favoritt blandt Unihoc-bladene.


Innebandykølla er laget i 95% karbonfiber og 5 % glassfiber. Skaftet på innebandykølla veier 95 gram (96 cm) og man har benyttet seg av Mandrel-Moulding.


For de yngre spillerne finnes nå også en juniorvariant som kommer i lengdene 87 cm og 92 cm med en flex på 29. Den innebandykølla er laget av 40% karbonfiber og 60% glassfiber.

GJØR SOM ALEXANDER GALANTE CARLSTRÖM!

UNIHOC EPIC GLNT Top Light II

 

Skytterkongen Alexander Galante Carlströms eget valg av innebandykølle fra Unihoc.


Innebandykølla er en lettvekstkølle med veldig bra balanse i kombinasjon med et hardt skaft i 26-flex.
Innebandykølla er utstyrt med Unihocs best grep, Top Grip, og siden har den EPIC bladet som er et relativt skålformet blad med medium pre-hook, som passer både for skudd og pasning. 


Skaftet på innebandykølla er laget i 80% karbonfiber og 20% glassfiber. Innebandykøllas skaft veier 105 gram og er laget med Mandrel-Mounding.


For juniorene finns denne kølla i flex 30 i lengdene 87 cm og 92 cm. Juniorvarianten er laget av 5% karbonfiber og 95 % glassfiber.

TILBEHØR